Appartement Den Haag (Van Speijkstraat)

Appartement

€ 725.000 per maand

118m² - 4 kamers

Geverifieerde verhuurder
Bekijk foto

Reageer op dit appartement

Reageer nu en je reactie is meteen bij de verhuurder!

Ja, ik wil reageren op dit appartement

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Omschrijving

Geniet van het wonen in dit gerenoveerde appartement op de begane grond met een dubbele achteruitbouw. De woning beschikt over twee zeer ruime slaapkamers, met de mogelijkheid om een derde slaapkamer te creëren. De ruime woon-eetkamer dient als het perfecte centrum van het huis, met harmonicadeuren die volledig opengaan naar de achtertuin, waardoor er een naadloze overgang ontstaat tussen binnen- en buitenruimtes. De luxe keuken is een echte eyecatcher! Het appartement heeft energielabel A, waardoor het een duurzame en energiezuinige keuze is.

Locatie:
Het Zeeheldenkwartier in Den Haag is een populaire en trendy wijk die bekend staat om zijn charmante architectuur, culturele diversiteit en levendige sfeer. De omgeving is geliefd bij jonge professionals, expats en gezinnen vanwege de centrale ligging en de vele voorzieningen. Er zijn tal van restaurants, cafés en bars waar je heerlijk kunt eten en drinken, evenals diverse supermarkten en andere winkels voor de dagelijkse boodschappen. Het Zeeheldenkwartier is ook zeer goed verbonden met het openbaar vervoer, met tram- en bushaltes in de buurt en het centraal station op slechts 10 minuten fietsen. Als je van het strand en de zee houdt, kun je het strand van Scheveningen binnen 15 minuten met de fiets bereiken. Kortom, het Zeeheldenkwartier biedt alles wat je nodig hebt voor een aangenaam en comfortabel leven in Den Haag, en is een geweldige plek om te wonen, werken en van het stadsleven te genieten.

Indeling:
Bij binnenkomst door de straatniveau-ingang wordt je direct omarmd door de luxe uitstraling van de gang en de opbergruimte in de kast onder de trap, en het vergrote toilet met wandcloset en wastafel. De dubbele glazen deuren naar de volledige woonkamer bieden een overweldigend gevoel van ruimte en licht. Het keukengedeelte met zijn luxe keuken is werkelijk een lust voor het oog. De prachtige blauw-grijze kleur van de keuken, in combinatie met het eiland met bar en inductiekookplaat met twee grote kookzones en ingebouwd afzuigsysteem, maken dit de perfecte plek voor kookliefhebbers. De keuken omvat de volgende inbouwapparatuur (allemaal van Siemens): vaatwasser, combi-oven/magnetron, ingebouwde koffiemachine, koelkast, vriezer en een Quooker-kraan. Vanuit de woonkamer kunnen de harmonicadeuren volledig worden geopend, zodat je volop van de achtertuin met berging kunt genieten.

De doorgang naar de achteruitbouw leidt naar de gang met een kast waarin de cv-ketel en mechanische ventilatie-unit zijn gehuisvest, en nog een kast met ruimte voor een wasmachine en droger. De luxe badkamer met vrijstaand bad, ruime inloopdouche met regendouche en handdouche, nis voor toiletartikelen, wastafel, TV, designradiator en inbouwspots is een lust voor het oog. De slaapkamer met inbouwkast en openslaande deuren naar de tuin, en de doorgang naar de ruimte waar een inloopkast kan worden gecreëerd, bieden een gevoel van luxe en comfort.

Op de eerste verdieping is er een tweede slaapkamer met ruimte voor een thuiskantoor.

Er is een mogelijkheid om een derde slaapkamer op de eerste verdieping te creëren, zie de bijgevoegde alternatieve plattegrond. De verkoper kan ook deze renovatie uitvoeren vóór de overdracht van het pand, waarbij de vraagprijs inclusief deze renovatie €785.000 k.k. bedraagt.

De hele woning, behalve de sanitaire voorzieningen, is voorzien van een prachtige eikenhouten parketvloer.

Bijzonderheden:
- Gebouwd in 1881, volledig intern gerenoveerd
- Energielabel: A
- Gelegen op eigen grond
- Actieve Vereniging van Eigenaars, bijdrage €41,67 per maand
- Gebruiksoppervlakte 118 m², gemeten volgens NVM-meetinstructies
- De binnenkant is uitstekend en de buitenkant is goed
- Gedeeltelijk voorzien van houten en gedeeltelijk van kunststof kozijnen met dubbel glas/HR++ glas, vloer-, wand- en plafondisolatie
- Onlangs volledig gemoderniseerd: alle leidingen, elektrische bedrading en installaties zijn vernieuwd, muren en plafonds zijn geïsoleerd, eikenhouten parketvloer, luxe keuken met Siemens-apparatuur en luxe sanitaire voorzieningen
- Elektrische installatie: 12 groepen, 3 aardlekschakelaars en een hoofdschakelaar
- Verwarming en warm water via een Remeha combiketel, ingebouwd in 2023
- Alle kamers zijn uitgerust met internet- en coaxaansluitingen
- Voorkeursnotaris van de verkoper
- NVM-koopovereenkomstmodel van toepassing
- De asbest-, ouderdoms-, niet-bewonings- en meetinstructieclausules zullen worden opgenomen in de koopakte.

Geïnteresseerd in dit huis? Schakel direct je eigen NVM-aankoopmakelaar in. Jouw NVM-aankoopmakelaar zal jouw belangen behartigen en je tijd, geld en zorgen besparen. Je kunt adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vinden op Funda.

"Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg door ons samengesteld. Ons kantoor aanvaardt echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onnauwkeurigheid of anderszins, noch voor de gevolgen daarvan. Alle opgegeven afmetingen en oppervlaktes zijn indicatief."

Kenmerken appartement

Prijs

€ 725.000 per maand

Oppervlakte

118m²

Aantal kamers

4

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar/Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Voorzieningen in de buurt

Bioscoop - Pathé Buitenhof

1,4 km

Restaurant - Van Speijkstraat

1 m

Café - Sportcafé Mozzy

14 m

Basisschool - Protestants Christelijke Peuterspeelzalen

32 m

Ziekenhuis - MCH Westeinde

1,1 km

Vliegveld - Rotterdam the Hague Airport

17,7 km

Toeristische attractie - Zeeheldenkwartier

23 m

Supermarkt - Coop Den Haag Prins Hendrikstraat

13 m

Universiteit - The Hague Academy Of International Law

36 m

Middelbare school - Gymnasium Haganum

14 m

Locatie van dit appartement

Reageer op dit appartement

Reageer nu en je reactie is meteen bij de verhuurder!

Ja, ik wil reageren op dit appartement
  • Huurwoningen, appartementen, studio's en kamers in heel Nederland
  • Ontvang nieuw aanbod via email en reageer meteen
  • Geld terug garantie als je geen woonruimte kan vinden

Heb je een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Vergelijkbaar aanbod

Melding over object

Met jouw hulp blijft ons aanbod actueel. Heel erg bedankt.

Annuleren
Doorsturen via e-mail
Appartement Van Speijkstraat in Den Haag

Appartement Den Haag

Van Speijkstraat

Appartement

€ 725.000 per maand

118m² - 4 kamers

Niet verplicht

Annuleren

Door het versturen van dit formulier ga je akkoord met onze algemene voorwaarden en onze privacy voorwaarden.